Alva

Hittade en fin bild på söstra mi. Hon får pryda detta inlägg för henne saknar jag.

En liten update nu då:
 
Har träffat en svensk brud här på hostelet. Mathilda. Och vi ska köpa ett"hela-nya-zeeland-busspass". Jag har idag slutat jobba och beger mig istället ut i vildmarken. (Bokstavligt alltså)
Jag och Mathilda tar sällskap ett tag men hon hoppar av i Nelson och jag fortsätter runt sydön med Christchurch och Nike som slutdestination. Sen åker jag tillbaka till Auckland och hostelet som verkligen känns som hemma nu.
 
Så ser det alltså ut just nu, men som ni märker har saker och ting en tendens att snabbt ändra sig här. Håller er uppdaterade så gott jag kan. Puss.

över Australien

 
Hej. Har det bra och hade det super i Australien. Men livet är rätt oklart just nu. Vet ej om jag får/vill jobba kvar, trots att mina arbetskamrater är roliga och intressanta osv. Vill ju se Nya Zealand, inte bo på ett hostel i "stor"staden. Alva sa åt mig att vara spontan vilket jag är mycket dålig på. Men ska öva på't!
 
Imorgon börjar sista provveckan, ska bli kul!

nyårsafton

 
På nyårsafton åt vi finmiddag, gick hem och fixade oss, spelade ”kings”, åt vodka teddybears och gick ut på Melbournes gator. Vi hamnade på ett torg vid tolvslaget, såg lite fyrverkerier som avfyrades från skyskraporna och skålade. Sedan gick vi vidare och dansade in 2014 på ”Coockies”.

Dagen efter beställde vi pizza online från sängen. Så bra start.

Gott nytt år!


Heter Hilda, är nitton och bor i Stockholm. Här lägger jag ut mina foton och annat som faller mig in.