hejdå 2014

Jag tänkte först att jag skulle skriva en såndär lista som alla skriver inför årskiftet men istället blir det så att jag summerar på eget vis.
 

Vi börjar från början. Nyår 2014, som jag firade med ett härligt gäng i Melbourne. Vi var barbenta, skålade på ett torg, dansade limbo under en avspärrningsbom, dansade på en klubb jag glömt namnet på och åt mac and cheese på mcdonalds.
 
 
Jag åkte tillbaka till världens bästa Nya Zeeland där jag jobbade lite mer för Greenpeace, sa upp mig och träffade Mathilda som jag senare begav mig mot sydön med. Helt jävla fucking fantastiskt. (Mkt utförliga inlägg om vad jag höll på med där på andra sidan jorden finns under kategorin: Nya Zeeland)
 
 
Jag reste hem igen när mina pengar helt tog slut och resan som var den bästa i hela mitt liv var plötsligt över. Det resulterade jag blev lite lätt deprimerad. Jag började arbeta som lärarvikarie igen och livet var bara allmänt grått och trist.
 
 
Men sen spontanbokade jag och Olivia en resa till Berlin som även den var helt fucking fantastisk. Att resa kan ju vara meningen med livet. Och jag fick även ett heltidsjobb som dagisfröken till jordens mysigaste ungar.
 

Sommaren kom och jag jobbade vidare ett tag. Jag fick reda på att jag kommit in på en av de två folkhögskolor jag ville gå på och började förbereda mig mentalt på flytta upp till Norrland. Jag bestämde mig för att vara lite yolo min sista tid i Stockholm och festade en hel del. Varvat med en massa brygghäng på Kungshatt såklart. Sommaren 2014 kan ha varit den bästa hitils.
 
 
Och så ännu en spontanresa: London! Också en helt fabulös resa.
 
 
Och så var det dags att packa väskan och flytta till Burträsk. Och här är jag nu, kan en ju säga. Jag stormtrivs för ingen dag på folkhögskola är den andra lik. Och sen får jag ju hålla på med precis det jag vill göra, och det är ju inte helt fel.
 
Så det var en snabb sammanfattning av 2014 och summan av kardemumman är ju att 2014 var så himla fint. Och det blir svårt för 2015 att slå det här året.
Kommentarer
Postat av: AgnesBlixa

Så fin blogg hittade dig via pinterest och du verkar så underbar! :)

2015-01-12 @ 21:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Heter Hilda, är nitton och bor i Stockholm. Här lägger jag ut mina foton och annat som faller mig in.