remember the snowflakes


Igår fikade jag med Maja föt sista gången på ett halvår. Fick en röd ros med etiketten: "think of me". I will.
På kvällen dansade jag till fyra med Elin och Fredrika. Å kommer sakna.
Har också återupptäckt kragen. Passar på att bära det så mycket som möjligt nu sista veckan i kylan.
Sista veckan. Sista sju dagarna. Sista 168 timmarna.
 
...

Varför är jag ändå så ofattbart lugn?? Jag som vanligtvis freakar ur över minsta lilla.
 

en dimmig onsdagsmorgon

 

stjärnhimmel

 
Tolv dagar kvar och jag är nästan inte alls nervös.
Fick i och för sig en massa signs från universum igår. Inom loppet av en timme såg jag en tecknad kiwifågel på en kartong, en lärare med nya zealand-tryck på tröjan samt arlanda express swicha förbi knappt trettio meter från mina fötter.
Någon/något försöker säga till mig att det här är så rätt!
 
 
(Okej jo är visst nervös. Men inte superdupermycket ändå)

bon voyage, mate

 
På måndag åker fruntimret ovan till Australien och stannar där ett halvår. Så himla sorgligt fast vi kommer ju att befinna oss på samma kontinent så vi träffas ju garanterat där på andra sidan jorden.

Idag åkte vi till liljeholmen, åt sushi, köpte massa praktiska resegrejer samt godis och promenerade hem från kransen. (Blev mycket aspuddennostalgisk på vägen.)
 
HEJDÅ NORA HA DET BÄST SES I OCEANIEN.

någongång kanske

 
Någon gång ska jag fanimej våga klippa mig såhär. Vill vill vill men är för feg och bekväm. Kanske efter nz. (Vilket det bara är två veckor kvar till.......herregud........)
 
Tycker förövrigt det blir fint när man fotar sina photoboothbilder med mobilkamera. Det blir annorlunda coh mycket kuligare.
 
Puss och kram skumbanan.

materiell kärlek

 
Idag har jag loppisshoppat tillsammans med Nora och Olga. Fyndade linnet med perfekta breda axelband och den lilla gröna väskan som ska få följa med mig överallt. För en tjuga var.

Blev också upp över öronen förälskad i en kjol på h&m som jag struntar i att jag egentligen inte har råd med. Återvänder i morgon och införskaffar.
 
Sen får det vara nog.

novemberdagar

 
Tänkte berätta lite kort vad jag har haft för mig:

*Vi har gjort egen sushi som ett litet söndagsprojekt hemma. Nomnomnom.
*Jag har varit på en fruktansvärt tråkig konsert men som blev himla kul eftersom att jag, Olivia och Lily var lite lulliga på vin och pigelinshots. Den natten slutade med trettiokronors-ben&jerrys på hemköp. Fin kväll.
*Jag har fotat mer jämställdhet. Bland annat fick Alva vara kvinna i chefposition med röda läppar, skjorta och kavaj. Litet smakprov på svartvita bilden ovan.
*Jag har provat att locka håret med min nyköpta plattång. Blir inte toppen, men det är bara att öva vidare.
*Jag har börjat jobba på Sveriges deppigaste förskola, men ska bara vara där till fredag så det är lungan.
*Jag har arbetat min första dag som gruppledare på svenska freds. Känner mig himlans viktig och cool sådär.Heter Hilda, är nitton och bor i Stockholm. Här lägger jag ut mina foton och annat som faller mig in.