dimma

 
I helgen satte jag alarm klockan fyra på natten, hämtade kameran, väckte kusin Amanda och gick ut för att fota morgonen. Tanken var soluppgång och spegelblankt hav. Istället möttes vi av dis, dimma, fukt och spindelväv. Men eftersom att det är hundra gånger vackrare gjorde det inte oss något.
 
Fler dimmbilder kommer.

måndag

 
Idag är jag hemma från jobbet med inflammerad tå. Rehabar till hundra med naturgodis, smärtstillande salva, podcast om vapenexport (ja det är så sjukt intressant har jag upptäckt tack vare jobbet), serier, kaffe osv.
 
Och såklart mina nya snyggbyxor från lindex. Älskarälskarälskar dom.

immigt brusigt suddigt

sandhamn

 
Jag åkte till Sandhamn över helgen och lekte att jag hade sommarlov i några dagar. Umgicks med släkten, målade, fotade, promenerade med Amanda och katten Lilith, åt en massa fisk, gosade med kattungar osv. Har fotat supermycket och har liksom börjat återfå the inspiration som jag så länge saknat.
 
Imorgon börjar ännu en jobbvecka. Pepp.

shake it like a polaroid picture

 
Polaroidnaturisar från några av mina många långpromenader.

jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än


Blir alltid bra när en citerar Håkan.
Ska snart in till stan och fika. Favoritsysselsättning nummer ett!

sommarnatt

 
Mobila fotografier i överflöd, ja, men systemkameran samlar damm eftersom jag jobbar som tusan dagarna i ända (egentligen "bara" 6 timmar, men jag är i alla fall helt slut efter en arbetsdag). 

Denna är tagen förra veckan då det dansades under en bro, köptes alkohol i bagageluckan på en buss och promenerades längs ett övergivet tågspår för att kissa några parkeringar bort. Så himla underbart.
 

fredag

 
Å vad mitt jobb är kul och vilka spännande människor jag möter. Allt från en hemlös kvinna som pratar om vårt samhälle där en tredjedel står utanför så att de resterande kan leva i lyx till en man som säger att om vi stoppar vapenexporten kommer vi att slåss med knivar istället.
 
Jag pratade även länge med Alexander som gav ut svenska dagbladet på samma plats som jag stod. Vi sa grattis till varandras studenter och klagade på svärmarna av folk som kommer ibland samtidigt som de andra gånger är helt folktomt.
 
Nu ska jag äta apelsinkroknat.
 

igårkväll

 
Igår var vi på skansen och såg Håkan. Så himla, himla värt megalång kö, hundrasextio kronors inträde och en timmes väntan i form av dåligt ljudsatt allsång.
 
Idag jobbade jag lite, men när vi upptäckte att det inte går att rekrytera medlemmar i spöregn åkte jag och gruppen till kontoret, poppade popcorn, la våra blöta strumpor på elementen och såg dokumentär om civil olydnad.
 
(Hade förövrigt en superfin bild på Freddi men när jag försöker ladda upp den dyker det upp en röd, ledsen kamera i högra spalten? Vad är grejen?) 
 
 

i tried carrying the weight of the world but i only have two hands

 
Repeaten. Ja så mainstream och alla har hört den eftersom att den toppar alla listor och sådär. Men fortfarande ♥
 
Börjar förövrigt jobba imorgon. Superpirrigt.

Málaga

 
Fotade ungefär ingenting i Málaga eftersom att det var fest och strandhäng som gällde där.
För att summera resan på enklaste sätt gör jag en liten plus-minus lista om vår vistelse:
 
+ Soligt precis hela tiden
+ Turkost (kanske liiiite för kallt) hav
+ Gratis inträde på klubbar så vi liksom gick in och ut lite som vi ville
+ Palmer är lite det bästa jag vet
+ Glass!
+ För 4 euro kunde en hyra trevliga strandstolar att hänga i dagarna i ända.
 
- Fick supermegaångest när en bankomat åt upp 600 kronor från min lite strama resebudget
- Tappade smaken en dag så allt jag stoppade i munnen smakade papper. Inte att föredra.
 

sommarstig

 
Har fikat i timmar med Nike. Har picknickat med Maja och Nora. Har badat. Har sett underbara the royal tenenbaums. (Se,se,se!) Har köpt sims. Har druckit chailatte. Har varit sängliggande pga pollenattack. Har stekt mycket halloumi. Har promenerat långt. Har handlat på rean. Och så lite mer somriga saker.

Paris 4

Reskamraterna.

Paris 3

Vi besökte Notre Dame. Så mäktig, blev nästan lite religiös där!


Heter Hilda, är nitton och bor i Stockholm. Här lägger jag ut mina foton och annat som faller mig in.