norrsken

 
Norrsken är i princip omöjligt att fota utan stativ men herre jävlar vad vackert det är.
 
Annars då? Jo. Förra veckan skrev hela klassen varsitt manus men bara två skulle väljas att filmas. Mitt var ett av dem. Och vips så var jag regissör för vårt pågående projekt. Så jävla kul men går runt med en ständig stressklump i magen. Men det kommmer bli fett, har bästa teamet och duktigaste skådespelarna någonsin.

tjugonde september

 
Helgerna här är ganska sega, när vi inte festar i vindskyddet nere vid sjön såklart. Idag har jag skrivit ut mitt första kortfilmsmanus och tagit en promenad i dessa fantastiska John Bauer-skogar.

Men på vardagarna har vi fullt upp med manusskrivande, mördarlekar, miniproduktioner, filmkvällar och föreläsningar med reggissörer och fotografer.
 
Juste, höll nästan på att glömma att nämna att kungen var här på besök. Jodå. Han kom och kollade på vår "produktion" och ställde frågor. Jag var med på bild i aftonbladet och blev intervjuad i Norran. Där blev jag benämnd "Fotografen Hilda Austin". Kändes så himla fint.

Norrlandsvyer

 
Såhär kan det se ut på en lördagspromenad i Västerbotten. Kanske säger fuck it och flyttar in i en stuga i någon av de här fantastiska skogarna efter det här året.

Burträsk

 
Här trivs jag som fisken i vattnet. Mitt rum är mysigt, utbildningen är superseriöst (på både gott och ont), naturen är vacker och folket är bäst.

Och idag har jag på mig nya Londonskor och knästrumpor. Jag älskar ju knästrumpor. 


Heter Hilda, är nitton och bor i Stockholm. Här lägger jag ut mina foton och annat som faller mig in.