tjugofjärde augusti


En bild från Brighton som jag tycker blev lite extra fin, så jag ville liksom ha't i ett separat inlägg.
 
Jo men såhär då: jag flyttar upp till Burträsk idag för att i ett års tid (om jag inte vantrivs då) skriva, klippa, fota, regissera, redigera film. Är pirrig och förväntansfull som tusan, tror det här kommer bli fett.

London 4

 
Vi kände en dag att vi var aningen trötta på storstadsbullret. Bra då att Brighton bara ligger en timme och tio pund bort. Helt fantastisk stad med stormigt hav, vackra nöjesfältspirer, vimplar och mysiga gränder.
 
Efter den här dagen tog tyvärr min rulle slut men herre vilket bra avslut på sommarlovet jag fick.

London 3

 
Vi besökte ungefär hundra marknader under resan. Bland annat den i Camden. Att på obestämd tid gå bland kläder, smycken, hemagjorda syltar, ostar, tvålar, teer, billiga maträtter från världens alla hörn och så vidare kan ju vara det bästa.

London 2

 
Det här blir ju dag tre då.
Och eftersom att jag har en inneboende megaturist i mig ville jag se snygga vakter i stora fluffiga hattar och rödsvarta uniformer. Tyvärr träffade vi inte på någon sådan men parken kring buckingham palace är fin och där bor det ursöta ekorrar som gärna kommer fram och säger hej.
Vi började denna dag med en brunch på favvohaket Bill's och avslutade den med K-cider, billiga spektakulära drinkar och dans på diverse småklubbar i området kring hostelet.
 
(Värt att resa med en babe pga många bra bilder)

London 1

 
För ungefär en månad sedan satt jag och Nora och diskuterade London över en fika på aspuddens bokhandel. Det vi kom fram till var att det är en helt jävla fantastiskt stad och att vi borde resa dit snart, snart. Och för sex dagar sedan satt vi på planet dit.
 
Vi tog en taxi från hemorten runt fyra på morgonen och landade runt tio, så första dagen är lite som ett sömnigt töcken. Det tog ett tag för oss att hitta vårt lite slitna, men trevliga hostel och när det var gjort var vi hungriga och gick ut för att äta pizza och spana in varuhus på Oxfordstreet. Efter en utforskande promenad gick vi och la oss och sov i tolv timmar ungefär.
 
Andra dagen var vi piggare och promenerade och åkte buss en hel del (det gjorde vi i och för sig alla de andra dagarna också. Bästa, bästa när en reser.), bockade av en del sevärdigheter, skådade ett magiskt blixtoväder ovanför tower brigde, besökte tate modern, åt dumplings och utforskade det hippa området Shoreditch där vi bodde.

pride

 
Observera selfien med Gudrun. Dör.


Heter Hilda, är nitton och bor i Stockholm. Här lägger jag ut mina foton och annat som faller mig in.